Van der Vaart plaatst kanttekening bij rentree Robben: Het is toch wat anders

Van der Vaart plaatst kanttekening bij rentree Robben: "Het is toch wat anders"

Gepubliceerd: zondag 28 juni 2020 om 11:26zo 28-06-2020 om 11:26

Rafael van der Vaart is zéér benieuwd naar de terugkeer van Arjen Robben op de Nederlandse velden. De 36-jarige aanvaller uit Bedum kondigde zaterdag aan dat hij weer gaat voetballen bij FC Groningen.

Van der Vaart is positief over het plan. "Ik denk dat hij nog helemaal niet klaar was met voetballen", reageert de voormalig Oranje-international bij FOX Sports. "Hij is er even een jaartje tussenuit geweest en nu gaat-ie lekker naar huis."

Robben gaat in de voorbereiding op het nieuwe seizoen bekijken of het daadwerkelijk tot een Eredivisie-rentree gaat komen. Van der Vaart heeft er vertrouwen in. "Hij is nog topfit, dus ik denk dat hij nog makkelijk mee kan. Maar hij gaat natuurlijk wel spelen in een elftal dat niet top is, dat is toch anders voetballen. Ik weet er alles van (Van der Vaart sloot af bij FC Midtjylland, red.). Het is toch wat anders als je in je eentje de kar moet trekken."

Voor Van der Vaart is er geen terugkeer in de maak, lacht hij. "Of ik zelf ook weer ga beginnen? Nou, wat denk je zelf? Als je stopt, moet je gewoon stoppen."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws