Twente hoopt op transferstunt: 'Hopelijk neemt hij een voorbeeld aan Robben'

Twente hoopt op transferstunt: 'Hopelijk neemt hij een voorbeeld aan Robben'

Gepubliceerd: maandag 29 juni 2020 om 07:21ma 29-06-2020 om 07:21

FC Twente hoopt Karim El Ahmadi te verleiden tot een terugkeer naar Enschede. Als het aan technisch directeur Jan Streuer ligt, volgt de 35-jarige middenvelder het spoor van Arjen Robben.

Bij Twente hoopt men dat El Ahmadi zijn loopbaan afsluit bij de club waar hij ooit begon, net als Robben bij Groningen. "Laten we hopen dat hij een voorbeeld aan Arjen neemt", laat Streuer weten aan TC/Tubantia.

Hij voerde al een 'prima gesprek' met El Ahmadi, maar van een akkoord is zeker nog geen sprake. De middenvelder trapte afgelopen weekend op de rem door te stellen dat hij pas in augustus een beslissing over zijn carrière.

Omdat de competitie in Saudi-Arabië nog wordt uitgespeeld, is El Ahmadi op 4 september transfervrij. De Eredivisie begint een week later. Streuer wacht af en is niet meer zo uitgesproken als twee dagen geleden. "We houden contact met Karim, maar wij moeten zelf ook verder", zegt hij.

Drommel, Selahi en Schenk
Streuer hoopt dat doelman Joël Drommel en middenvelder Lindon Selahi deze zomer in Enschede blijven. De twee werden de laatste weken aan verschillende clubs gelinkt, maar concrete interesse blijft vooralsnog uit. Xandro Schenk kan wél rekenen op belangstelling, uit Cyprus van Apollon Limassol.

In de tussentijd heeft Twente 'een stuk of twaalf' nieuwe spelers nodig, aldus Streuer. "We zijn druk bezig, maar we moeten geen overhaaste beslissingen nemen. We hebben nog even de tijd."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws