Respect voor Robben: 'Iedereen wil laten zien: ik ga hem uit de wedstrijd spelen'

Respect voor Robben: 'Iedereen wil laten zien: ik ga hem uit de wedstrijd spelen'

29-06-2020 08:22
39

De linksbacks in de Eredivisie kunnen hun borst natmaken na de aangekondigde rentree van Arjen Robben bij FC Groningen. Aaron Meijers en Freek Heerkens van respectievelijk ADO Den Haag en Willem II zijn enthousiast en zien tegelijkertijd de uitdaging.

"Ik heb er wel respect voor dat hij dit doet", reageert Meijers in het Algemeen Dagblad. "Want hij zal ook weten dat iedereen extra gemotiveerd is om tegen hem goed te spelen. Hij zal zelf ook aan de bak moeten. Iedereen wil laten zien: ik ga Robben uit de wedstrijd spelen. Daarom is dit ook goed voor de hele Eredivisie, die een boost krijgt. Hoe meer grote spelers er terugkomen, hoe beter."

Bang voor de confrontatie met Robben is Meijers niet. "Maar ik heb natuurlijk wel bewondering voor hem. Eén van de beste spelers ooit in Nederland. Het lijkt mij juist ook mooi om tegen hem te kunnen spelen. Al kan het ook een vervelende middag worden, hè."

Heerkens, vorig seizoen de vaste linksback van Willem II, hoopt vooral dat Robben zelf veel plezier aan zijn terugkeer gaat beleven. "Mooi dat hij zijn oude club FC Groningen hiermee vooruit wil helpen. Dat siert hem. Volgens mij vindt iedereen het mooi om zo'n grote speler weer op de velden te zien. En mocht ik inderdaad tegen hem komen te staan, dan weet ik één ding zeker: aan de bak."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

#DoneDeal de podcast is ook te beluisteren via Spotify en te bekijken via YouTube!

Plaats een reactie