De samenwerking met Feyenoord is mislukt. Daar moet je eerlijk over zijn

"De samenwerking met Feyenoord is mislukt. Daar moet je eerlijk over zijn"

Gepubliceerd: dinsdag 30 juni 2020 om 15:18di 30-06-2020 om 15:18

Het samenwerkingsverband tussen Feyenoord en FC Dordrecht is stopgezet nu de Rotterdammers deelnemen aan de Onder 21-competitie. Algemeen directeur Hans de Zeeuw van Dordrecht heeft spijt van de samenwerking.

"De samenwerking is mislukt. Daar moet je eerlijk over zijn", zegt De Zeeuw in gesprek met RTV Rijnmond. "We hadden er hoge verwachtingen van. Het was een afspraak met Martin van Geel en Jan de Jong van Feyenoord, maar binnen een maand waren ze allebei weg. Dat is jammer, want er stond veel meer in het contract voor de aankomende jaren en dat is stopgezet."

FC Dordrecht lijkt geen spelers meer van Feyenoord te kunnen huren. "Iedereen weet dat Feyenoord zelf kampioen moet worden met Feyenoord Onder 21. Dus ligt het niet in de lijn der verwachting dat we een speler van Feyenoord nog zullen huren dit seizoen", aldus De Zeeuw, die afgelopen weekend forse kritiek van voormalig technisch directeur Marco Boogers kreeg op het samenwerkingsverband.

Hij kreeg het verwijt dat hij 'he-le-maal niets van voetbal weet' en 'in een Feyenoord-pyjama zou slapen'. "Ik heb nooit een pyjama aan. Dat is dus onzin", aldus De Zeeuw, die binnenkort een samenwerkingsverband met een andere club hoopt te kunnen sluiten. In de wandelgangen wordt FC Utrecht genoemd.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws