Jahanbakhsh heeft 'niet veel prioriteit' bij PSV: 'Zijn behoorlijk wat spelers'

Jahanbakhsh heeft 'niet veel prioriteit' bij PSV: 'Zijn behoorlijk wat spelers'

Gepubliceerd: dinsdag 30 juni 2020 om 18:29di 30-06-2020 om 18:29

PSV heeft achterin en op het middenveld zeker versterking nodig, maar de komst van aanvaller Alireza Jahanbakhsh geniet geen prioriteit. Dat verwacht clubwatcher Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad.

De 26-jarige Iraniër van Brighton & Hove Albion werd deze week niet alleen aan Ajax gelinkt, maar ook aan PSV. "Ik denk wel dat dat klopt, dat hij echt in beeld is, alleen kan ik me niet voorstellen dat dat heel veel prioriteit heeft", zegt Elfrink op de website van de krant. "Je hebt veel aanvallers nu aan boord, met ook nog Madueke. Die kun je niet te snel brengen, maar mag je ook niet in de weg staan."

Je hebt nog Bruma die aast op een herkansing, Malen die terugkomt, Lammers is er nog", somt de clubwatcher op. "Ook Romero aast op revanche, dat is een jongen die hier nu voor de tweede keer komt en dolgraag wil slagen. Je hebt ook Gakpo natuurlijk nog voor de zijkant. Dat zijn behoorlijk wat spelers voorin."

Op het middenveld en achterin is meer behoefte aan versterkingen. Jorrit Hendrix wil een stap maken, terwijl PSV al zoekt naar een linksback en rechtsbenige centrale verdediger. Daarnaast is de positie onder de lat een punt van aandacht. "Het meest logische zou zijn dat Zoet weggaat, maar dat is nog geen uitgemaakte zaak", weet Elfrink.

De Nederlandse doelman is voetballend bovendien wat sterker dan Lars Unnerstall, die op dat vlak 'wat steekjes liet vallen'. "Dat wordt een interessante strijd als die allebei blijven." De nieuwe trainer Roger Schmidt begint op 20 juli aan de voorbereiding met PSV.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Zou Jahanbakhsh een versterking zijn voor de Nederlandse topclubs?

(1546 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws