'Ten Hag wil Promes in Ajax-voorbereiding op nieuwe positie aan het werk zien'

'Ten Hag wil Promes in Ajax-voorbereiding op nieuwe positie aan het werk zien'

Gepubliceerd: woensdag 1 juli 2020 om 11:46wo 01-07-2020 om 11:46

Erik ten Hag heeft de beschikking over Dusan Tadic, Klaas Jan Huntelaar, Lassina Traoré en Brian Brobbey, maar denkt bij de invulling van de spitspositie bij Ajax óók aan Quincy Promes. Dat schrijft Voetbal International.

Huntelaar verlengde vorige week zijn aflopende contract met een jaar en zal - nog maar dan de laatste seizoenen - fungeren als mentor voor Traoré (19) en Brobbey (18). Traoré lijkt volgens VI de stand-in van Tadic te worden, terwijl Brobbey, die een aanbieding van Ajax naast zich neer heeft gelegd, zich eerst nog moet bewijzen in de Keuken Kampioen Divisie.

Een dark horse voor de spitspositie in Amsterdam is Promes. Volgens VI is de aanvaller zó veelzijdig dat de technische staf onder leiding van Ten Hag hem in de voorbereiding ook als spits aan het werk wil zien. Promes speelde afgelopen seizoen zo nu en dan als nummer 10, maar vooral als linksbuiten. Ajax traint nog door tot 12 juli en begint op 1 augustus na een korte vakantie aan de echte voorbereiding op het nieuwe seizoen.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws