Update: Mahi reageert op interesse van FC Utrecht en 'zit prima in Zürich'

Update: Mahi reageert op interesse van FC Utrecht en 'zit prima in Zürich'

Gepubliceerd: woensdag 1 juli 2020 om 15:24wo 01-07-2020 om 15:24

Laatste update: donderdag 2 juli 2020 om 13:42do 02-07-2020 om 13:42

Mimoun Mahi staat mogelijk voor een terugkeer naar Nederland. Dat melden het Algemeen Dagblad en Voetbal International. FC Utrecht zou 'meer dan geïnteresseerd' zijn.

Mahi maakte vorig jaar de overstap van FC Groningen naar FC Zürich. Bij de Zwitserse club is hij een vaste waarde, maar na zijn bovenbeenblessure loopt het niet echt meer: in achttien competitieduels was hij twee keer trefzeker. Mogelijk keert hij na één seizoen weer terug in de Eredivisie.

FC Utrecht heeft namelijk belangstelling voor Mahi, melden het Algemeen Dagblad en Voetbal International woensdag. De Domstedelingen lijken de belangrijkste kandidaat, maar er liggen volgens het AD meer Eredivisie-clubs op de loer.

Mahi liet eind april nog aan het Algemeen Dagblad weten dat hij 'goed zit' in Zwitserland. "Zürich is een rustige, schone stad. Het enige nadeel is wel dat alles vrij duur is hier. De Zwitserse franken vliegen uit mijn portemonnee, haha."

Mahi, oud-speler van Sparta Rotterdam, speelde vijf seizoenen bij FC Groningen en maakte daarin 38 competitiegoals.

Update: Mimoun Mahi is op dit moment niet bezig met een transfer naar FC Utrecht. De aanvaller zegt tegen het Algemeen Dagblad dat hij niet bezig is met zijn transfer en op dit moment goed zit in Zürich. Met FC Zürich, waar hij nog een tweejarig contract heeft, is Mahi de komende weken nog actief in de Zwitserse competitie.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws