Ook Nederlandse clubs wilden Mahi: 'Alleen dat is nooit rondgekomen'

Ook Nederlandse clubs wilden Mahi: 'Alleen dat is nooit rondgekomen'

Gepubliceerd: woensdag 22 mei 2019 om 10:51wo 22-05-2019 om 10:51

Mimoun Mahi heeft zijn laatste wedstrijd voor FC Groningen gespeeld en maakt zich op voor een nieuw avontuur bij FC Zürich. De middenvelder vertelt dat er ook interesse van Nederlandse clubs was.

"Er waren wel wat clubs uit het buitenland en uit Nederland die mij wilden, alleen dat is nooit rondgekomen. Uiteindelijk ben ik tevreden met mijn stap naar Zürich", aldus Mahi voor de camera van Veronica Inside. Bij de geïnteresseerde clubs bevond zich geen club uit de Nederlandse top-drie bij. "Nee, eerlijk gezegd heb ik nooit iets vernomen uit de Nederlandse top-drie."

Mahi kijkt terug op 'vijf fantastische jaren' bij FC Groningen. "Ik denk dat ik veel volwassener ben geworden de afgelopen jaren. Ik ben als jongetje hier naartoe gekomen en ben een man geworden. Hopleijk kan ik me nu verder ontwikkelen in het buitenland."

FC Groningen werd dinsdagavond uitgeschakeld in de halve finales van de play-offs om Europees voetbal. Na een 2-1 thuisoverwinning op Vitesse ging de ploeg dinsdag met 3-1 onderuit. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws