'Ajax denkt aan Klaassen en zoekt aanvaller van Champions League-niveau'

'Ajax denkt aan Klaassen en zoekt aanvaller van Champions League-niveau'

Gepubliceerd: donderdag 2 juli 2020 om 07:04do 02-07-2020 om 07:04

Davy Klaassen is een serieuze kandidaat voor Ajax. Dat schrijft Voetbal International. De kans bestaat dat Donny van de Beek vertrekt uit Amsterdam.

Van de Beek kan naar Real Madrid, maar ook Manchester United heeft interesse. Hakim Ziyech is al vertrokken naar Chelsea. VI schrijft woensdag dat Ajax een speler voor de tienpositie zoekt. 'Omdat vorig seizoen de puzzel in elkaar viel toen Ten Hag Ziyech positioneerde achter de voorhoede Quincy Promes - Dusan Tadic - David Neres lijkt de zoektocht naar offensieve versterking zich nu toe te spitsen op een nummer 10. Davy Klaassen is een serieuze kandidaat', aldus het weekblad.

De toekomst van Klaassen is nog niet duidelijk. Werder Bremen heeft nog een kans op handhaving. De ploeg heeft zich op de slotdag van de Bundesliga verzekerd van deelname aan de play-offs.

Ajax hoopt ook nog op een aanvaller van Champions League-niveau, maar als die er niet is, dan komt er niemand. Het is dus geen zekerheid dat er ook daadwerkelijk iemand wordt gehaald door Marc Overmars (foto). VI meldde begin juni ook al dat Ajax een aanvallende versterking zoekt die er direct moet staan.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Zou Klaassen een versterking zijn voor Ajax?

(8891 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws