'Ik kan nog een jaartje rijpen bij Feyenoord. Daar ga ik gebruik van maken'

'Ik kan nog een jaartje rijpen bij Feyenoord. Daar ga ik gebruik van maken'

02-07-2020 13:12
54

Orkun Kökcü heeft zijn contractverlenging bij Feyenoord donderdag officieel gemaakt. De middenvelder wil het komende jaar de volgende stap zetten in Rotterdamse dienst.

"Ik kan nog een jaartje rijpen. Daar ga ik gebruik van maken", aldus Kökcü, die lang met Feyenoord in gesprek was over de contractverlenging tot medio 2025. Het resultaat bevredigt hem. "Ik voel de waardering in mijn nieuwe contract. Daar kun je zelf wat uitmaken."

Met zijn verlengde verbintenis op zak wil Kökcü met Feyenoord een titelpoging wagen, zegt hij tegen RTV Rijnmond. "Voor het coronavirus hadden we al het gevoel dat het spannend kon worden in de Eredivisie. We hebben vertrouwen in het komende seizoen", zegt Kökcü, die aanvankelijk met rugnummer 10 hoopte te kunnen spelen bij Feyenoord. "Dat speelt niet meer. Ik houd, denk ik, voor de rest van mijn carrière nummer 23."

Kokcü begint aan zijn derde seizoen in Feyenoord 1. Afgelopen seizoen kwam hij tot twee goals in 22 wedstrijden. Kökcu hoopt in de nieuwe Eredivisie-jaargang 'de dubbele cijfers' te halen.