Dramaweek voor Letschert: geen promotie en geen nieuw tweejarig contract

Dramaweek voor Letschert: geen promotie en geen nieuw tweejarig contract

Gepubliceerd: donderdag 2 juli 2020 om 19:11do 02-07-2020 om 19:11

Timo Letschert heeft een zure week achter de rug. De verdediger liep vorige week promotie naar de Bundesliga mis met HSV en nu heeft de Hamburgse club besloten om niet verder te gaan met de voormalige stopper van onder meer FC Utrecht, FC Groningen en Roda JC.

HSV kreeg afgelopen weekend met 1-5 op de broek van middenmoter Sandhausen en vergooide daarmee zijn kansen om naar de Bundesliga te promoveren. Letschert deed vanwege een blessure niet mee, maar kwam dit seizoen toch tot 24 competitiewedstrijd voor de voormalig Bundesliga-Dino.

De club was tevreden over hem en onlangs liet Letschert aan Voetbal International weten dat er een tweejarig contract voor hem klaarlag, mocht de club erin slagen om te promoveren. Nu dat niet is gelukt verdwijnt de nieuwe verbintenis voor de 27-jarige verdediger als sneeuw voor de zon en is hij officieel transfervrij.

Het is overigens nog niet uitgesloten dat Letschert volgend seizoen toch nog in Hamburg speelt. Club en speler kunnen nog gaan onderhandelen over een nieuw contract, maar die gesprekken zullen dan wel weer vanaf nul moeten beginnen.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws