'PSV kan Luckassen weer uitzwaaien: onderhandelingen in finaal stadium'

'PSV kan Luckassen weer uitzwaaien: onderhandelingen in finaal stadium'

Gepubliceerd: vrijdag 3 juli 2020 om 11:08vr 03-07-2020 om 11:08

Derrick Luckassen speelt zo goed als zeker ook volgend seizoen in België. PSV en Anderlecht zijn het bijna eens over een nieuwe huurdeal, meldt het Eindhovens Dagblad.

PSV, Anderlecht en zaakwaarnemer Mino Raiola zijn al weken in gesprek over Luckassen. De 25-jarige verdediger speelde vorig seizoen al op huurbasis bij Anderlecht, dat een optie tot had. De Belgische club vond de afkoopsom van vijf miljoen euro echter te gortig. Uit de nieuwe gesprekken, die volgens het Eindhovens Dagblad in een 'finaal stadium' zitten, komt nu zo goed als zeker een nieuwe huurdeal tussen PSV en Anderlecht.

Het was al langer duidelijk dat Luckassen deze zomer niet bij PSV zou blijven. Hij voelt zich niet thuis in Eindhoven, terwijl er ook weinig perspectief is op speeltijd onder de nieuwe trainer Roger Schmidt. Het contract van Luckassen loopt nog twee jaar door. PSV betaalde drie jaar geleden ruim vijf miljoen euro voor de verdediger, die overkwam van AZ. Na de aanstelling van Mark van Bommel in de zomer van 2018 was zijn rol snel uitgespeeld.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws