Arnesen reageert op ABC de Sevilla: 'Sevilla niet, wel navraag van andere clubs'

Arnesen reageert op ABC de Sevilla: 'Sevilla niet, wel navraag van andere clubs'

Gepubliceerd: vrijdag 3 juli 2020 om 14:16vr 03-07-2020 om 14:16

ABC de Sevilla heeft navraag gedaan bij Feyenoord-directeur Frank Arnesen, naar aanleiding van de uitlatingen van transfermedium Gianluca Di Marzio. Volgens berichtgeving uit Italië was Sevilla – naast Getafe, Atalanta Bergamo en Internazionale – geïnteresseerd in Marcos Senesi.

De Andalusiërs zaten eerder al achter Orkun Kökcü aan, laat Arnesen weten: de middenvelder uit Haarlem heeft recentelijk echter een nieuw vijfjarig contract ondertekend. Over concrete interesse in Senesi heeft Arnesen niets gehoord. "Ik kan bevestigen dat Sevilla zich niet bij ons gemeld heeft", vertelt de Deen desgevraagd. "Er waren wel andere clubs die navraag hebben gedaan, dat wel."

Arnesen is echter niet van plan om Senesi zomaar te laten gaan: de Argentijn ligt nog drie jaar vast en wordt voorlopig aan die verbintenis gehouden. "Kökcü en ook Senesi weten dat we ze niet willen laten gaan. En als er een club komt die de hoofdprijs biedt? Die is er nog niet gekomen... En ik wil ook niet op de zaken vooruitlopen."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Hoeveel gaat Marcos Senesi Feyenoord in de toekomst opleveren?

(1341 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws