Timmer sluit 'niet te weigeren bod' niet uit: 'Maar Senesi wil blijven, weet ik'

Timmer sluit 'niet te weigeren bod' niet uit: 'Maar Senesi wil blijven, weet ik'

23-06-2020 09:41
91

Marcos Senesi heeft zich na een aarzelende start ijzersterk herpakt bij Feyenoord. De Argentijnse stopper wordt al gevolgd door clubs uit Italië en Spanje, maar voelt zich voorlopig thuis in De Kuip, weet zaakwaarnemer Henk Timmer.

De oud-doelman van onder meer Feyenoord is tegenwoordig als zaakwaarnemer actief op de Argentijnse markt en speelde een voorname rol in de Feyenoord-transfer van Senesi. Of het verblijf van de centrale verdediger beperkt blijft tot één seizoen, durft Timmer niet te zeggen. "Je weet nooit of Feyenoord een niet te weigeren bod krijgt, wanneer de grote competities zijn afgelopen en die clubs zich gaan roeren op de markt. Maar wat ik nu weet, is dat hij zelf wil blijven", vertelt hij aan De Telegraaf.

Timmer zag ook dat de eerste wedstrijden van Senesi niet overtuigend waren, maar twijfelde nooit aan de miljoenenaankoop. "Hij heeft uiteindelijk een goed half seizoen gehad. Ik heb die jongen zo vaak zien spelen en hem altijd gezegd dat we weten dat hij goed is en het wel goed zou komen." Dat de centrale verdediger ooit zijn transfersom van zeven miljoen terug gaat verdienen, lijdt voor Timmer geen twijfel. Wanneer dat gaat gebeuren, is echter nog maar de vraag. "Senesi heeft het fantastisch naar zijn zin bij Feyenoord. Hij behoort bij Feyenoord met Orkun Kökcü tot de jonge jongens die veel waarde vertegenwoordigen."