Opvallend gerucht: Barça wil Griezmann voor geld en twee spelers aan Juve slijten

Opvallend gerucht: Barça wil Griezmann voor geld en twee spelers aan Juve slijten

04-07-2020 12:16
25

Een opvallend gerucht in Italië: FC Barcelona zou Antoine Griezmann willen ruilen voor Douglas Costa en Adrien Rabiot. De Catalanen hopen zodoende opnieuw op een één-tweetje met Juventus.

Barça en Juve beklonken maandag al de transfers van Arthur Melo en Miralem Pjanic, die voor beide clubs vooral gunstig zijn voor de boekhouding. Het vertrek van Griezmann moet de Spaanse titelhouder meer financiële armslag geven om de selectie van een impuls te voorzien.

De Franse aanvaller mag voor een transfersom én Costa en Rabiot naar Turijn vertrekken, zo meldt Rai Sport. Met de Braziliaan zou Barcelona zijn felbegeerde vleugelaanvaller kunnen verwelkomen, terwijl Rabiot extra ondersteuning moet bieden op het middenveld. De onderhandelingen tussen beide clubs zouden al gaande zijn. Mede door de goede banden, wordt een transfer niet onmogelijk geacht.

Om Griezmann is het nodige te doen, nadat hij dinsdag pas in de slotminuten mocht invallen tegen zijn oude club Atlético Madrid. Naar verluidt wil zijn zus en tevens zaakwaarnemer in gesprek met de clubleiding.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s