Scholes: 'Zó goed, waarom heeft Manchester United hem niet gewoon gehaald?'

Scholes: 'Zó goed, waarom heeft Manchester United hem niet gewoon gehaald?'

Gepubliceerd: zondag 5 juli 2020 om 11:51zo 05-07-2020 om 11:51

Manchester United moet zich versterken met Erling Haaland. Dat stelt clubicoon Paul Scholes. De Noorse spits (19) stond afgelopen winter in de concrete belangstelling van de Engelse grootmacht, maar koos toen voor Borussia Dortmund.

Met dertien goals in vijftien competitiewedstrijden scoorde Haaland in Duitsland aan de lopende band. Als het aan Scholes ligt, speelt de Noorse sensatie binnenkort op Old Trafford. "Toen er in de winter over hem gesproken werd, had ik hem nog niet veel aan het werk gezien", reageert de oud-speler van Manchester United bij BBC Radio 5 Live.

"Bij Dortmund ging ik eens goed op hem letten en toen dacht ik al snel: waarom heeft United hem niet gewoon gehaald? Hij is zó goed, nog jong en een echte doelpuntenmaker. Snel ook, heel snel, en sterk. Misschien is hij nu wel alsnog beschikbaar. United zal daar veel geld voor moeten neerleggen, maar wat maakt dat uit? Hij lijkt me de real deal."

Manchester United werkte eind 2019 aan de komst van Haaland, maar viste achter het net. Volgens Engelse media haakte United definitief af toen het kamp-Haaland bleef hameren op een ontsnappingsclausule en een percentage van een toekomstige transfersom.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws