'Brands oriënteert zich met Everton in Eredivisie en komt uit bij Feyenoord'

'Brands oriënteert zich met Everton in Eredivisie en komt uit bij Feyenoord'

05-07-2020 12:54 Laatste update: 13:02
180

Feyenoord-verdediger Marcos Senesi staat er goed op in het buitenland. Na interesse uit Spanje en Italië ligt nu ook Premier League-club Everton op de loer. Dat meldt The Sunday Mirror.

Senesi maakte een jaar geleden de overstap van San Lorenzo naar Feyenoord en heeft zich - na een weifelende start - in de kijker gespeeld bij een groot aantal clubs. Volgens de Engelse boulevardpers mengt nu ook Everton zich in de race om de Argentijnse verdediger.

Carlo Ancelotti, manager van The Toffees, zou technisch directeur Marcel Brands de opdracht hebben gegeven om de Everton-selectie deze zomer versterken met een centrale verdediger. John Stones (Manchester City) staat op de radar, maar Senesi geldt óók als kandidaat.

De vraagprijs van Feyenoord voor Senesi wordt geschat op een slordige twintig miljoen euro. Elf maanden geleden betaalden de Rotterdammers nog zeven miljoen voor hem. De laatste tijd werden Sevilla, Getafe, Atalanta Bergamo en Internazionale al met Senesi in verband gebracht.

Feyenoord-directeur Frank Arnesen ontkende eerder deze week dat Sevilla zich voor Senesi heeft gemeld. "Er waren wel andere clubs die navraag hebben gedaan, dat wel. Als er een club komt die de hoofdprijs biedt? Die is er nog niet gekomen... En ik wil ook niet op de zaken vooruitlopen."

No Poll