'Doorbraak in transfersoap Sancho: Dortmund bepaalt vraagprijs én deadline'

'Doorbraak in transfersoap Sancho: Dortmund bepaalt vraagprijs én deadline'

Gepubliceerd: zondag 5 juli 2020 om 13:37zo 05-07-2020 om 13:37

Manchester United weet wat het moet doen om Jadon Sancho deze zomer over te nemen van Borussia Dortmund. Dat meldt Ruhr Nachrichten. De Duitsers willen in elk geval een Engels bod van 120 miljoen euro zien.

Het is geen geheim dat Manchester United niets liever wil dan Sancho naar Old Trafford halen. Dortmund ziet de twintigjarige vleugelflitser - dit seizoen goed voor zeventien goals en zestien assists in de Bundesliga - liever niet vertrekken, maar beseft tegelijkertijd dat het niets heeft aan een ontevreden speler.

Volgens Ruhr Nachrichten is United inmiddels officieel geïnformeerd door Dortmund over de voorwaarden rond de potentiële megatransfer. De vraagprijs van 120 miljoen euro is niet-onderhandelbaar, klinkt het. Bovendien is de deadline gesteld op begin augustus.

De zomerse transferperiode loopt in Duitsland en Engeland door tot 5 oktober, maar Dortmund wilen niet zo lang wachten. De Duitsers gaan 10 augustus op trainingskamp in het Zwitserse Bad Ragaz. Dan moet duidelijk zijn of Sancho volgend seizoen in het zwart-geel of rood voetbalt.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws