'Barcelona krijgt transfer niet rond: ontsnappingsclausule verstrijkt dinsdag'

'Barcelona krijgt transfer niet rond: ontsnappingsclausule verstrijkt dinsdag'

Gepubliceerd: zondag 5 juli 2020 om 14:14zo 05-07-2020 om 14:14

Een belangrijke week breekt aan voor de toekomst van Lautaro Martínez. Dinsdag verloopt de transferclausule van 111 miljoen euro in het contract van de 22-jarige Argentijn, meldt Tuttosport.

Martínez werd lang in verband gebracht met FC Barcelona, maar de Catalanen zijn er dus altijd nog niet in geslaagd om de transfer rond te krijgen. Barça is hard getroffen door de coronacrisis en lijkt afhankelijk van ruildeals. Internazionale is echter niet van plan om al te veel water bij de wijn te doen en is niet onder de indruk van de aanbiedingen uit Camp Nou, schrijft de Italiaanse sportkrant.

De Italiaanse topclub heeft zelfs de hoop niet opgegeven dat Martínez instemt met een nieuw en verbeterd contract. Inter wil na dinsdag met de aanvaller in gesprek om de toekomstplannen te bespreken. Martínez zou zijn salaris kunnen verdubbelen. Momenteel verdient hij nog 2,5 miljoen per seizoen, exclusief bonussen. De Nerazzurri willen zijn verbintenis met één jaar verlengen tot medio 2024 én de ontsnappingsclausule opschroeven.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws