Van Halst won Linssen-informatie in bij Boskamp: 'Advocaat belde een sponsor'

Van Halst won Linssen-informatie in bij Boskamp: 'Advocaat belde een sponsor'

Gepubliceerd: zondag 5 juli 2020 om 22:16zo 05-07-2020 om 22:16

Laatste update: maandag 6 juli 2020 om 12:47ma 06-07-2020 om 12:47

Feyenoord-trainer Dick Advocaat heeft een beslissende rol in de niet meer verwachte transfer van Bryan Linssen gespeeld, claimt Jan van Halst. De Ziggo Sport-analist deelde zondagavond bij Rondo de informatie die hij van collega Jan Boskamp had gekregen.

Feyenoord was al lange tijd bezig met Linssen, maar het verschil tussen vraag en aanbod leek niet te overbruggen. Vrijdag bleek echter dat beide partijen tóch nader tot elkaar waren gekomen: naar verwachting wordt Linssen zelfs direct na het weekend gepresenteerd in De Kuip.

Van Halst sprak Boskamp zaterdag en weet hoe de vork in de steel zit. "Die zei: er was een heel groot gat in salaris, maar Dick Advocaat had een sponsor gebeld. Die heeft het goedgemaakt. Want hij wilde per se Linssen hebben", onthulde de analist bij Rondo.

Linssen zal na Christian Conteh de tweede buitenspeler in korte tijd worden die de Feyenoord-gelederen komt versterken. Conteh is echter voor de toekomst gehaald, terwijl Linssen hoogstwaarschijnlijk gehaald is om de zwaar geblesseerde Luis Sinisterra de komende maanden te vervangen. Eerder al kwam Mark Diemers over van Fortuna Sittard.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Gaat Linssen slagen bij Feyenoord?

(4958 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws