'Ga niet in op details, maar Messi zei dat hij zijn carrière afsluit bij Barça'

'Ga niet in op details, maar Messi zei dat hij zijn carrière afsluit bij Barça'

Gepubliceerd: maandag 6 juli 2020 om 08:06ma 06-07-2020 om 08:06

Josep María Bartomeu, de voorzitter van FC Barcelona, denkt dat Lionel Messi zijn carrière gaat beëindigen in Camp Nou. Er gaan geruchten dat de Argentijnse superster zijn contract niet wil verlengen, maar Bartomeu denkt dat dit alsnog gaat gebeuren.

"Ik ga niet in op de details, maar Lionel heeft gezegd dat hij zijn voetbalcarrière af wil sluiten bij Barça", stelt Bartomeu in gesprek met Marca. De voorzitter hoopt nog steeds op het kampioenschap na de 1-4 overwinning op Villarreal, maar beseft dat Barcelona daarbij de hulp van Real Madrid nodig heeft. "We zijn gefocust op de competitie, daarna gaan we kijken naar de Champions League."

Bartomeu geeft aan dat Barcelona in de strijd met De Koninklijke geen geluk heeft gehad met de arbitrage en de VAR. "De VAR heeft nog niet gebracht wat we allemaal hoopten", stelt de Barça-voorzitter. "Sinds er weer gevoetbald wordt, zijn er veel wedstrijden geweest die niet eerlijk zijn verlopen", doelt hij op de vele penalty's voor Real. "Er zijn veel teams benadeeld", sluit de voorzitter af. 

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws