'Ajax informeert bij Ismaily naar talentvolle Egyptische vleugelaanvaller (22)'

'Ajax informeert bij Ismaily naar talentvolle Egyptische vleugelaanvaller (22)'

Gepubliceerd: maandag 6 juli 2020 om 12:19ma 06-07-2020 om 12:19

Ajax kijkt voor de opvolging van Hakim Ziyech rond in Egypte. Dat wordt gemeld door diverse Afrikaanse media. Abdel Rahman Magdy van Ismaily SC zou op de radar staan van Marc Overmars, directeur voetbalzaken van de Amsterdammers.

Verschillende media schrijven dat Ajax de interesse in Magdy, een linkervleugelaanvaller, al kenbaar heeft gemaakt bij Ismaily. De club uit Egypte wil twee miljoen pond ontvangen voor Magdy, die dit seizoen in zestien officiële wedstrijden tot één doelpunt en twee assists kwam. De zaakwaarnemer van de aanvaller heeft de interesse vanuit Amsterdam al bevestigd tegenover het Egyptische EG24 News. Ook zou er een andere Nederlandse club geïnteresseerd zijn.

Magdy is een 22-jarige vleugelspeler uit Egypte, die in 2017 tekende bij Ismaily. Op dit moment staat de linkspoot te boek als één van de beste spelers van zijn club en vanuit Europa wordt er dan ook aan hem getrokken. Ajax zou echter als enige club echt serieus zijn en zich al hebben gemeld bij Ismaily. Voor twee miljoen pond, omgerekend zo'n 1,8 miljoen euro, kunnen de Amsterdammers het driejarige contract van Magdy afkopen.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws