Prestatiecontract bij PEC Zwolle: Club kwam met die wens en dat snap ik

Prestatiecontract bij PEC Zwolle: "Club kwam met die wens en dat snap ik"

Gepubliceerd: maandag 6 juli 2020 om 14:09ma 06-07-2020 om 14:09

Jesper Drost heeft een eenjarig prestatiecontract bij PEC Zwolle verkozen boven een driejarige verbintenis bij NAC Breda. De verhalen dat de 27-jarige middenvelder niets verdient als hij niet speelt, ontkent hij.

"Dat is niet zo. Ik hoef de details ook niet te delen", zegt Drost, terug van een zware knieblessure, in gesprek met de Stentor. "Dat het een prestatiecontract betreft, klopt wel. De club kwam met die wens en ik snap dat. Ik heb een jaar niet gespeeld en ze willen zien hoe ik rendeer. Als ik presteer, heeft de club wat aan mij en dan heb ik ook wat aan de club. Ik moet dus zorgen dat ik fit ben en zo veel mogelijk ga spelen. Dat is voor ons allemaal goed."

Drost debuteerde bij PEC Zwolle in het profvoetbal en belandde via FC Groningen bij Heracles Almelo, waar zijn contract afgelopen maand afliep. "Het loopt soms niet zoals je wil. Misschien ligt het ook wel aan een beetje aan Zwolle. Dat spelers hier op de een of andere manier het beste in zichzelf naar boven kunnen halen", zegt Drost over de afgelopen seizoenen. "Mijn gevoel zegt dat ik mijn oude niveau weer kan halen. Dat heeft vooral met mijn eigen instelling van nu te maken. Ik ben gebrand op eerherstel."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws