Brama vergeet niet, maar vergeeft wel: 'Extra pijnlijk dat het Sander is'

Brama vergeet niet, maar vergeeft wel: 'Extra pijnlijk dat het Sander is'

Gepubliceerd: maandag 6 juli 2020 om 15:19ma 06-07-2020 om 15:19

Laatste update: maandag 6 juli 2020 om 15:22ma 06-07-2020 om 15:22

Wout Brama heeft keeperstrainer en oud-ploeggenoot Sander Boschker vergeven dat hij hem vorig seizoen in een kwaad daglicht heeft gezet. De FC Twente-middenvelder tekende maandag zijn nieuwe, eenjarige contract in Enschede.

"Het is een rotjaar geweest, maar er zijn nieuwe mensen gekomen", kijkt Brama in gesprek met FOX Sports vol goede moed naar de toekomst. "Nieuwe ronde, nieuwe kansen." De routinier heeft het voorval met Boschker, die hem in een gesprek met de fans neerzette als een stoorzender binnen FC Twente, uitgesproken. "We hebben goed gesproken, dat moet ook voordat je verder kan", aldus Brama. "Zal ik het voor altijd blijven vergeten? Nee, dat denk ik niet. Er zal altijd wel iets achter blijven. Maar ik heb het Sander wel vergeven. Hij is er heel eerlijk over geweest. En dat respecteer ik enorm."

Brama probeert het negatieve hoofdstuk nu af te sluiten. "Het gesprek dat wij hebben gehad is een fijn gesprek. Ik heb altijd een goede relatie met hem gehad en dan is het pijnlijk als zoiets gebeurt. Als je zulke dingen over jezelf leest, waar je jezelf helemaal niet in kan herkennen. En dan is het ook extra pijnlijk dat het Sander is. Maar je moet ook verder. Het is nu echt klaar en nu gaan we verder", aldus de 33-jarige Brama.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws