Jans heeft beet: Brama (33) blijft na Boschker-rel toch langer bij FC Twente

Jans heeft beet: Brama (33) blijft na Boschker-rel toch langer bij FC Twente

Gepubliceerd: maandag 6 juli 2020 om 09:31ma 06-07-2020 om 09:31

Laatste update: maandag 6 juli 2020 om 09:44ma 06-07-2020 om 09:44

Wout Brama speelt ook volgend seizoen voor FC Twente. De 33-jarige middenvelder heeft een nieuw contract voor één seizoen getekend in Enschede.

Brama was bij FC Twente in het bezit van een aflopend contract. "Het is goed dat Wout ook komend seizoen deel uitmaakt van de selectie. Hij heeft nog steeds de voetballende kwaliteiten om van waarde te kunnen zijn voor FC Twente", zegt technisch directeur Jan Streuer op de website van FC Twente.

Brama heeft de rel met keeperstrainer Sander Boschker, die in gesprek met fans keihard uithaalde naar de routinier, achter zich gelaten. "Gelukkig heb ik vorige week met Sander Boschker de problemen van vorig seizoen uit kunnen praten. De manier waarop ik tijdens het bewuste gesprek met supporters na afloop bij FC Emmen werd neergezet vond ik niet kunnen. Ik zet daar nu een streep onder, dat ligt achter ons. We gaan verder, we hebben elkaar hard nodig. Ik heb er heel veel zin in."

Brama belandde afgelopen seizoen op het tweede plan onder toenmalig trainer Gonzalo Garcia en zou volgens Boschker een stoorzender zijn geweest binnen de selectie. Nu de problemen uitgesproken zijn, is hij blij dat hij voor FC Twente en de nieuwe trainer Ron Jans blijft voetballen. "Ik ben blij met dit nieuwe contract en dat mijn toekomst bij FC Twente ligt", vertelt Brama, die 365 officiële wedstrijden voor FC Twente heeft gespeeld. "Ik denk dat ik absoluut nog van waarde kan zijn voor de nieuwe ploeg. Ik zal in ieder geval alles doen wat in mijn mogelijkheden ligt om het tot een succesvol seizoen te maken."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws