Linssen komt oude VVV-bekende tegen bij Feyenoord: 'Grappig dat het samenkomt'

Linssen komt oude VVV-bekende tegen bij Feyenoord: 'Grappig dat het samenkomt'

Gepubliceerd: maandag 6 juli 2020 om 20:38ma 06-07-2020 om 20:38

Bryan Linssen heeft zich door Dick Advocaat om laten praten: de vleugelaanvaller koos maandag alsnog voor een avontuur bij Feyenoord. Hij verwacht veel van de samenwerking met mede-aanvallers Steven Berghuis en Nicolai Jörgensen.

"Jullie weten wel hoe hij dan doet", vertelt Linssen in gesprek met het Algemeen Dagblad, terwijl hij met zijn armen zwaait. Een bakje koffie met Advocaat deed de aanvaller besluiten tóch voor Feyenoord te kiezen. De trainer baalde ervan dat beide partijen en financieel niet uit konden komen. "En toen belde hij", vervolgt Linssen. "Of het nog zin had om samen een bakkie koffie te drinken. Dat wilde ik natuurlijk wel. Ik ben naar trainingscomplex 1908 gereden en heb daar met Advocaat en Cor Pot gesproken."

"Als je hier bij de Kuip komt aanrijden, dan weet je het eigenlijk wel. Dan voel je het", stelt Linssen. "Ik heb weleens geroepen dat ik net als mijn broer Edwin graag een avontuur in het buitenland wilde aangaan. Maar Edwin kreeg een aanbieding uit Cyprus, die kon niet naar Feyenoord. Snap je wat ik bedoel? Hij kon deze keuze niet maken. Ik wel en dan kies ik ervoor om bij een topclub te gaan spelen. En ja, dat stemt mij trots."

Bij Feyenoord treft hij Berghuis, met wie hij bij VVV-Venlo al samenspeelde. "Ja, grappig dat het nu weer samenkomt. Steven heeft veel gescoord hier, maar ik maak ook goals. Als je dan met Nicolai Jørgensen in de punt van de aanval speelt, heb je een voorhoede met jongens die allemaal veel scoren."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws