Linssen zet vraagtekens bij Feyenoord-gerucht: 'Ze hebben geen Robben gehaald'

Linssen zet vraagtekens bij Feyenoord-gerucht: 'Ze hebben geen Robben gehaald'

Gepubliceerd: maandag 6 juli 2020 om 16:46ma 06-07-2020 om 16:46

Bryan Linssen was niet blij met de eerste twee aanbiedingen van Feyenoord, maar is nu tóch Feyenoord-speler. De club heeft een speciaal plekje in zijn hart, vertelt hij na de contractondertekening. 

"Er is veel gebeurd. Er is een lange tijd overheen gegaan, maar de deur voor Feyenoord heb ik altijd opengelaten", zegt Linssen tegen Feyenoord TV. "Ik zat in een redelijke luxepositie en hoefde niet per se op het eerste aanbod in te gaan. Ik heb ook aardig wat aanbiedingen afgeslagen. Als ik voor het geld was gegaan, had ik nu aan het strand in Dubai gelegen. Mijn voorkeur ging uit naar een sportieve stap."

Het gerucht gaat dat trainer Dick Advocaat een sponsor gebeld heeft die het gat tussen vraag en aanbod moest dichten. Jan van Halst had dat van Jan Boskamp vernomen. Linssen weet van niets. "Dat lijkt mij echt onzin. Ze hebben geen Arjen Robben binnengehaald", zegt Linssen tegen het Algemeen Dagblad

Een gesprek met Advocaat gaf voor Linssen de doorslag. "Dat gaf mij zo’n goed gevoel. Toen wilde ik naar Feyenoord. Ik ben blij dat ik nu voor een topclub speel."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Gaat Feyenoord met Linssen meedoen om de titel?

(7287 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws