Derde versterking voor Feyenoord: Linssen tekent eindelijk in de Kuip

Derde versterking voor Feyenoord: Linssen tekent eindelijk in de Kuip

Gepubliceerd: maandag 6 juli 2020 om 16:00ma 06-07-2020 om 16:00

Laatste update: maandag 6 juli 2020 om 16:12ma 06-07-2020 om 16:12

Bryan Linssen is officieel speler van Feyenoord. Speler en club hebben elkaar gevonden over een contract voor drie seizoenen, tot medio 2023.

"Het is geen geheim dat we al langer gecharmeerd zijn van Bryan", laat technisch directeur Frank Arnesen weten op de clubsite. "Zijn manier van spelen, zijn drive en zijn voorkomen passen goed bij Feyenoord. Doelpunten maken is heel belangrijk in het voetbal en met deze statistieken laat Bryan zien dat hij doeltreffend is en daarmee van grote toegevoegde waarde kan zijn voor Feyenoord. Mooi dus dat we er alsnog zijn uitgekomen. Zowel voor hem als voor ons is dit een stap vooruit."

Feyenoord en Linssen waren eerder ook al in gesprek met elkaar over een mogelijke transfer, maar de Rotterdammers konden de vleugelaanvaller destijds niet overtuigen met een voorstel. Nu is er, nadat de onderhandelingen wekenlang stil hebben gelegen, toch een doorbraak gevonden.

Feyenoord-trainer Dick Advocaat zou een sponsor bereid hebben gevonden om te investeren in de komst van Linssen, die transfervrij was na het aflopen van zijn contract bij Vitesse. Voor de club uit Rotterdam is de 29-jarige aanvaller de derde aanwinst voor het nieuwe seizoen. Eerder werd Mark Diemers aangetrokken van Fortuna Sittard en kwam Christian Conteh over van St. Pauli.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Gaat Feyenoord met Linssen meedoen om de titel?

(7287 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws