Linssen 'goede match' met Feyenoord: 'Dat zijn vijftig goals'

Linssen 'goede match' met Feyenoord: 'Dat zijn vijftig goals'

Gepubliceerd: maandag 6 juli 2020 om 07:41ma 06-07-2020 om 07:41

Laatste update: maandag 6 juli 2020 om 14:06ma 06-07-2020 om 14:06

Bryan Linssen lijkt er toch nog uit te komen met Feyenoord. De Vitesse-aanvaller kan weleens een succes worden in De Kuip, zo stellen Kees Kwakman, Mario Been en Vincent Schildkamp.

"Ik denk wel dat het echt een goede match is, ik denk dat iedereen dat wel vindt", stelt Kwakman bij Voetbalpraat van FOX Sports. Been is het met hem eens, maar stelt ook dat het even wennen zal zijn voor Linssen. "De Kuip is gek, als speler van een andere club. Dat doet iets met je. Het is geen jongen die in de war raakt. Hij speelt niet vaak slecht, er is altijd wel een bepaalde ondergrens die hij haalt."

Met Linssen in het team staat de voorhoede van de Rotterdamse club volgend seizoen goed, denkt Been. "Linssen tussen de tien en vijftien goals, Jörgensen moet er vijftien in kunnen schieten, Berghuis twintig. Dat zijn vijftig goals", stelt hij na een korte rekensom. Schildkamp weet niet zeker of Linssen volgend jaar in De Kuip speelt. "Hij wacht natuurlijk op een financiële klapper, die gaat niet voor vier ton bij Feyenoord voetballen. Dan wacht hij gewoon", sluit de commentator af.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Gaat Linssen slagen bij Feyenoord?

(4958 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws