Klaar met NAC: We worden toch al zes tot acht jaar voor gek gehouden?

Klaar met NAC: "We worden toch al zes tot acht jaar voor gek gehouden?"

Gepubliceerd: dinsdag 7 juli 2020 om 11:23di 07-07-2020 om 11:23

John Karelse kijkt met pijn in zijn hart naar opnieuw een crisis bij NAC Breda. Na het vertrek van trainer Peter Hyballa en technisch directeur Tom van den Abbeele staat de Keuken Kampioen Divisie-club weer in brand.

Karelse, oud-speler en trainer van de club, kan er niet meer tegen. "Wij hebben het talent om iedere keer de verkeerde mensen aan te stellen", zegt het clubicoon tegen BN De Stem. "In tien jaar heeft NAC twaalf trainers, vijf technisch directeuren en ik weet niet hoeveel algemeen directeuren gehad. We worden de laatste zes tot acht jaar toch voor gek gehouden?"

Karelse laat zijn supportershart spreken. "Steeds weer dezelfde praatjes, nog geen jaar later is alles anders. Als het even niet loopt, gaat het plan overboord", foetert de oud-doelman, die meer dan vierhonderd duels voor NAC keepte. "Mensen steunen elkaar niet. De club heeft geen hart. Iedereen ziet NAC als werk, niet als levensdoel. Ze vinden het allemaal interessant om bij NAC te werken, maar ze werken niet samen, ze denken alleen aan hun eigen hachje", aldus Karelse. "Ik probeer er toch weer een positieve draai aan te geven, maar ondertussen schaam je je kapot."

Het is nog niet bekend wie Hyballa en Van den Abbeele, die niet met elkaar overweg konden, gaan opvolgen in Breda.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws