'Weer interne strijd bij Real: nu over de keuze tussen Pogba en Camavinga'

'Weer interne strijd bij Real: nu over de keuze tussen Pogba en Camavinga'

Gepubliceerd: dinsdag 7 juli 2020 om 14:47di 07-07-2020 om 14:47

Laatste update: dinsdag 7 juli 2020 om 14:55di 07-07-2020 om 14:55

Real Madrid-coach Zinedine Zidane gaat het deze zomer weer proberen: Paul Pogba naar Madrid halen. De interne strijd bij De Koninklijke lijkt zich nu toe te spitsen op de keuze tussen Pogba en Eduardo Camavinga.

Over Donny van de Beek wordt inmiddels al niet eens meer gesproken. Rond Van de Beek doen al maanden verhalen de ronde dat de interesse van Real Madrid bekoeld is, ook al hebben de Spanjaarden een afspraak om de middenvelder voor naar verluidt 55 miljoen euro over te nemen van Ajax. Eerst kwamen de geruchten op over een mogelijke transfer van de zeventienjarige Camavinga naar Madrid en nu wil Zidane weer zijn zin doordrukken en Pogba naar de Spaanse hoofdstad halen, meldt L'Èquipe.

Waar Zidane en Real Madrid eerder overhoop lagen over de keuze tussen Van de Beek en Pogba, is er nu een strijd gaande tussen Camavinga en Pogba. Volgens het bestuur van Real Madrid past Camavinga, een jonge speler van Rennes, perfect in het beleid om talenten in een vroeg stadium aan te trekken. Zidane blijft echter voet bij stuk houden en wil Manchester United-ster Pogba, net als in 2019, naar de club halen. De Franse coach is nog altijd gefrustreerd over de mislukte poging van vorig seizoen en eist ondanks de coronacrisis verbetering.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws