Interim-trainer Valencia grijpt in: Cillessen moet op de bank plaatsnemen

Interim-trainer Valencia grijpt in: Cillessen moet op de bank plaatsnemen

Gepubliceerd: dinsdag 7 juli 2020 om 18:46di 07-07-2020 om 18:46

Opvallend: Jasper Cillessen neemt dinsdagavond op de bank plaats tijdens het Primera División-duel met Real Valladolid. Interim-trainer Voro González geeft de voorkeur aan Jaume Doménech.

Clubicoon Voro nam vorige week het stokje over van de ontslagen Albert Celades. Hij hield tegen Athletic Bilbao (0-2) en Granada (2-2) nog vast aan Cillessen, maar de Nederlandse doelman lijkt nu toch weer zijn plekje onder de lat kwijt te zijn. Blijkbaar worden de vier tegengoals hem aangerekend door de interim-coach.

De sluitpost van het Nederlands elftal verloor in december ook al zijn basisplaats. Toen hij terugkeerde van een kuitblessure moest hij op de bank plaatsnemen. In februari verdreef de oud-Ajacied Doménech echter weer uit het doel.

Valencia wist slechts één van zijn laatste acht duels in La Liga te winnen. Daarmee zijn de Europese plaatsen steeds verder uit zicht geraakt. Los Che staat momenteel negende met een achterstand van zes punten op nummer zes Getafe. Die plek geeft recht op deelname aan de voorrondes van de Europa League.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws