''Intransferible' Barça-lijstje van 3 naar 7: kou met Griezmann uit de lucht'

''Intransferible' Barça-lijstje van 3 naar 7: kou met Griezmann uit de lucht'

Gepubliceerd: woensdag 8 juli 2020 om 16:55wo 08-07-2020 om 16:55

Laatste update: woensdag 8 juli 2020 om 17:05wo 08-07-2020 om 17:05

FC Barcelona heeft het lijstje met 'intransferible' selectiespelers uitgebreid, meldt ESPN woensdag. Hetzelfde medium meldde in april nog dat Barça – door de teruggevallen inkomsten tijdens de coronacrisis – bereid was om alle spelers te verkopen, behalve Marc-André ter Stegen, Frenkie de Jong en Lionel Messi.

Volgens ESPN hebben nóg vier spelers een 'onschendbare' status op transfergebied: routiniers Gerard Piqué, Sergio Busquets en Luis Suárez én miljoenenaankoop Antoine Griezmann. De Fransman stond na het duel met zijn oude club Atlético Madrid – waar hij pas in de allerlaatste minuut mocht invallen – ongewild in het middelpunt van de belangstelling: club en speler hebben de plooien inmiddels gladgestreken, klinkt het.

Na die invalbeurt heeft er een gesprek plaatsgevonden tussen de clubleiding en de belangenbehartigers van man van 120 miljoen euro. Hierin is verzekerd dat Barça nog jarenlangs door wil met Griezmann en dat de club verwacht dat hij zal opbloeien na een moeizaam debuutseizoen, waarin hij de tijd kreeg om aan de speelstijl van Barcelona te wennen. Zondag mocht de Fransman weer in de basis beginnen tegen Villarreal: hij pakte in El Madrigal uit met een fabelachtige stift op aangeven van Messi.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Wordt Griezmann nog een succes bij Barça?

(1783 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws