Nog geen contact met Ten Hag: Weet zeker dat het een heel goed gesprek wordt

Nog geen contact met Ten Hag: "Weet zeker dat het een heel goed gesprek wordt"

Gepubliceerd: donderdag 9 juli 2020 om 06:42do 09-07-2020 om 06:42

Laatste update: donderdag 9 juli 2020 om 06:46do 09-07-2020 om 06:46

Antony kan niet wachten om aan zijn Ajax-periode te beginnen. De Braziliaan wacht op zijn werkvisum en hoopt voor het begin van de voorbereiding het vliegtuig naar Amsterdam te kunnen pakken.

In de tussentijd staat hij constant in contact met zijn maatje David Neres. "Vaak, heel vaak", reageert Antony in De Telegraaf op de vraag hoe vaak hij met Neres heeft gesproken de afgelopen maanden. "David is al een vriend sinds onze tijd bij São Paulo, waar we allebei de basis voor onze carrière hebben gelegd. Ik denk dat hij me kan helpen om mijn weg te vinden, omdat hij ook als jonkie in het vreemde Nederland kwam en zich snel heeft aangepast. Het voelt fijn om me aan iemand te spiegelen, die hetzelfde heeft meegemaakt én prijzen heeft gewonnen. Er hebben al veel en mooie gesprekken plaatsgehad via de telefoon en via WhatsApp."

Neres kan Antony ook veel bijbrengen over de moeilijke aanpassing aan Nederland waar hij het eerste halfjaar mee te kampen kreeg. "Daarom hecht ik zo veel waarde aan zijn advies en begeleiding, want hij is al door deze fase heen gegaan. Hij is met dezelfde hoge verwachtingen naar Amsterdam gegaan en heeft ze waargemaakt. Daar ga ik ook alles voor doen", aldus Antony, die nog niet met coach Erik ten Hag heeft gesproken. "We hebben nog niet gepraat. Maar ik denk dat we dat binnenkort wel zullen doen. En ik weet zeker dat het een heel goed gesprek wordt."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws