Antony wijst favoriete Ajax-speler aan: 'Hij is van een ongelooflijke klasse'

Antony wijst favoriete Ajax-speler aan: 'Hij is van een ongelooflijke klasse'

Gepubliceerd: woensdag 8 juli 2020 om 20:02wo 08-07-2020 om 20:02

Antony stelt dat zijn overstap naar Ajax zowel in zijn carrière als zijn leven een grote verandering teweegbrengt. De twintigjarige Braziliaan, die voor 15,75 miljoen overkomt van São Paulo, heeft desondanks hoge verwachtingen van zijn transfer naar Amsterdam.

"Ajax is een club die me betovert. Het project om vaste aansluiting bij de Europese top te krijgen, spreekt me aan. Net als de elegante speelstijl. Ik hoop dat ik me zo snel mogelijk zal aanpassen", zo vertelt Antony aan De Telegraaf.

"Ik ben een snelle, vaardige speler, die graag aan de zijkanten speelt, maar heel doelgericht is", zo legt de Braziliaanse jeugdinternational uit. "Ik probeer aanvallend mijn waarde te hebben door doelpunten te maken of door teamgenoten in de positie te brengen om te scoren. Ik kan ook op het middenveld spelen, daar passes geven en kansen creëren."

Antony is een bewonderaar van landgenoot David Neres, met wie hij al veel contact heeft. Daarnaast bestempelt hij Dusan Tadic als zijn favoriete Ajax-speler. "Dusan Tadic lijkt me een geweldige voetballer om mee samen te spelen. Vanwege zijn technische kwaliteiten, maar ook om hoe hij het spel ziet. Hij is een speler van een ongelooflijke klasse."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws