Van der Vaart: 'Zegt tegen zijn vrouw: kan er geen klote van, maar verdien zoveel'

Van der Vaart: 'Zegt tegen zijn vrouw: kan er geen klote van, maar verdien zoveel'

Gepubliceerd: donderdag 9 juli 2020 om 07:54do 09-07-2020 om 07:54

Nathan Aké is deze week een 'hot topic' in Engeland door de vermeende flirt van Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjaer. Volgens Rafael van der Vaart kan men op Old Trafford nog wel een goede verdediger gebruiken.

De analist heeft namelijk geen hoge pet op van Harry Maguire, die vorig jaar voor 87 miljoen euro werd overgenomen van Leicester City, maar weinig indruk maakt bij United. "Volgens mij gaat hij elke dag naar huis en zegt hij tegen zijn vrouw: 'Ik kan er geen klote van, maar ik verdien zoveel.. ze geloven me gewoon.' Dat denk ik echt. Hij lacht iedereen gewoon uit", aldus Van der Vaart bij Ziggo Sport.

Solskjaer zou na de wedstrijd tegen Aké gezegd hebben dat hij nog een linksbenige centrale verdediger zoekt. De manager ontkende dit overigens dinsdag tijdens een persconferentie. "Dat is wel leuk aan als er een keer geen publiek is en geen muziekje aan wordt gezet na de wedstrijd", zegt Van der Vaart over de vermeende flirt met de Bournemouth-verdediger, die ook in de belangstelling staat van Chelsea en Manchester City. "Dan hoor je dit soort dingen. Ik hoop het voor hem, ik denk dat hij het heel goed doet. Waarom niet?"

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws