'Dat Ajax een bod op Klaassen heeft uitgebracht klopt niet, voor zover ik weet'

'Dat Ajax een bod op Klaassen heeft uitgebracht klopt niet, voor zover ik weet'

Gepubliceerd: vrijdag 10 juli 2020 om 15:38vr 10-07-2020 om 15:38

De interesse van Ajax in Davy Klaassen is volgens Voetbal International nog niet heel serieus. Bild meldde dat de Amsterdammers een bod van bijna tien miljoen euro hebben neergelegd bij Werder Bremen, maar zo ver is het nog niet.

Ajax denkt volgens Freek Jansen, Ajax-watcher van Voetbal International, wel aan de middenvelder. "Het klopt niet dat er een bod is uitgebracht, voor zover ik dat gehoord heb", vertelt hij in de Pantelic Podcast van FC Afkicken. "De mensen die dicht op het vuur zitten zeggen dat dat nog niet aan de orde is. Maar het zou natuurlijk wel kunnen dat ze een bod aan het voorbereiden zijn. Daar zit geen tijdslimiet aan."

Klaassen, die Ajax in 2017 verliet en naar Everton ging, wordt in Amsterdam gezien als een opvolger voor Donny van de Beek. "Ik weet dat hij op het lijstje staat, maar tegelijkertijd is Donny van de Beek ook nog niet weg en misschien gaat hij ook wel helemaal niet weg. Natuurlijk kunnen ze ook samen spelen, want Klaassen is een speler die je overal wel kan inzetten, maar hij wordt toch vooral beschouwd als opvolger voor Van de Beek."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws