Kluivert op de vingers getikt door AS Roma-trainer: 'Ik was niet blij met hem'

Kluivert op de vingers getikt door AS Roma-trainer: 'Ik was niet blij met hem'

Gepubliceerd: vrijdag 10 juli 2020 om 17:13vr 10-07-2020 om 17:13

Justin Kluivert behoorde niet tot de wedstrijdselectie van AS Roma vanwege zijn instelling op de training. Dat zegt zijn trainer Paulo Fonseca vrijdag. Roma speelde afgelopen woensdag tegen Parma (2-1 winst).

Het gonst al weken van de geruchten rond Kluivert, die weg zou mogen bij Roma. Toen de Nederlander ook nog eens niet in de wedstrijdselectie werd opgenomen, was voor velen de optelsom snel gemaakt. Fonseca vertelde onlangs nog dat Roma Kluivert juist wil behouden.

Fonseca was niet tevreden met de instelling van Kluivert. "Ik was op de training niet blij met Kluivert voor de wedstrijd tegen Parma", zegt Fonseca op de persconferentie. "Ik heb er met hem over gesproken en hem uitgelegd waarom hij er tegen Parma niet bij was. Hij heeft goed gereageerd. Vandaag (vrijdag, red.) en donderdag heeft hij goed getraind en voor zaterdag tegen Brescia is hij weer een optie", zegt Fonseca. 

Kluivert kwam dit seizoen tot twintig Serie A-optredens voor AS Roma. Daarin scoorde hij vier keer. Kluivert is bezig aan zijn tweede seizoen in Italiaanse dienst.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws