Geen plek voor Kluivert in 24-koppige Roma-selectie, 'zomers vertrek lonkt'

Geen plek voor Kluivert in 24-koppige Roma-selectie, 'zomers vertrek lonkt'

Gepubliceerd: woensdag 8 juli 2020 om 14:57wo 08-07-2020 om 14:57

Justin Kluivert zou zomaar eens aan zijn laatste weken als speler van AS Roma bezig kunnen zijn. De 21-jarige buitenspeler is woensdagavond sowieso niet van de partij tijdens het Serie A-treffen tussen de Giallorossi en Parma.

AS Roma heeft de 24-koppige wedstrijdselectie voor de ontmoeting van 21.45 uur bekendgemaakt: Kluivert zal het moeten doen met een plek op de tribune. De ex-Ajacied speelde zondagmiddag nog ruim een uur mee tegen Napoli. Volgens diverse Italiaanse media is er dan ook geen sprake van een blessure, maar van een 'beslissing op sportieve gronden' van trainer Paulo Fonseca.

Hoewel de tweevoudig Oranje-international nog tot 2023 vastligt, zou Roma zomaar eens voor kunnen sorteren op een zomers vertrek van Kluivert. Zijn naam werd al vaker genoemd in het Italiaanse geruchtencircuit. De huidige nummer 6 van de Serie A haalde afgelopen zomer al een buitenspeler in de persoon van Carles Pérez, die overkwam van FC Barcelona. De ervaren Pedro lijkt bovendien ook naar de Giallorossi te vertrekken, nadat hij het Premier League-seizoen heeft afgemaakt met Chelsea.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws