De Mos: Het is een slagveld geweest, maar nu komt er stabiliteit

De Mos: "Het is een slagveld geweest, maar nu komt er stabiliteit"

11-07-2020 18:27
46

NAC Breda heeft goede zaken gedaan met het aantrekken van Maurice Steijn als hoofdtrainer, zegt Aad de Mos. Hij zal aankomend seizoen veel wedstrijden van de club gaan bezoeken. Steijn tekende vrijdag een driejarig contract bij NAC.

"Ik ga Steijn bij NAC met veel interesse volgen, ik heb er alle vertrouwen in", zegt De Mos tegen BN DeStem. "Haagse coaches doen het überhaupt goed met Advocaat, Jol, De Mos en nu Steijn. Wij zijn duidelijk naar de spelers, de supporters en de pers. Als iemand een vraag stelt, krijgt hij een duidelijk antwoord. Dat past wel bij Breda, ik voel mezelf ook altijd op mijn gemak in Breda. Fijne stad."

De Mos verwacht dat Steijn voor rust gaat zorgen in Breda. De laatste anderhalf jaar stonden Mitchell van der Gaag, Ruud Brood en Peter Hyballa aan het roer. "Het is een slagveld geweest, maar nu komt er stabiliteit. Dat blijkt ook uit de lange contracten die Steijn en zijn assistent Hans Visser krijgen."

"Niet onbelangrijk, Steijn heeft bij ADO en vooral VVV bewezen dat hij jaar na jaar kan bouwen. Met spelers als Vito van Crooij en Clint Leemans heeft hij zelfs transfergeld opgebracht voor VVV."

No Poll