NAC vangt bot: 'Ik kan lezen en schrijven met Steijn, maar ik ga niet weg'

NAC vangt bot: 'Ik kan lezen en schrijven met Steijn, maar ik ga niet weg'

Gepubliceerd: maandag 13 juli 2020 om 09:50ma 13-07-2020 om 09:50

NAC Breda kan de komst van Stan Valckx vergeten. De technisch manager van VVV-Venlo werd na de aanstelling van trainer Maurice Steijn nadrukkelijk gelinkt aan de Brabantse club, maar gaat nergens heen.

Valckx (56) zal Steijn, met wie hij succesvol samenwerkte bij VVV, definitief niet volgen. "Ik snap niet waar die verhalen vandaan komen. Ik ben namelijk niet benaderd door NAC", reageert hij tegenover BN DeStem.

"Mochten ze me vragen, ben ik niet zo arrogant om ze gelijk af te wijzen. NAC zou een mooie uitdaging zijn, zeker. Ik heb het echter goed naar mijn zin bij VVV", vervolgt Valckx, die Venlo niet inruilt voor Breda. "Nee, ik ga niet weg. Met Maurice Steijn kan ik lezen en schrijven, maar ik heb hem gezegd dat we NAC niet hoeven te bespreken om de simpele reden dat ik bij VVV blijf."

Valckx heeft het goed naar zijn zin bij VVV. "Ieder jaar moeten we zes, zeven spelers vervangen. De kunst is om met een een kleine staf een behoorlijk elftal op de been te brengen. Dat vind ik heel leuk. Hopelijk komen we elkaar over een jaar tegen in de Eredivisie. Hij met NAC en ik met VVV."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws