Krul trekt ' misschien heel gekke conclusie' na degradatie: 'Nog lang niet klaar'

Krul trekt ' misschien heel gekke conclusie' na degradatie: 'Nog lang niet klaar'

Gepubliceerd: maandag 13 juli 2020 om 12:42ma 13-07-2020 om 12:42

Tim Krul wordt nadrukkelijk in verband gebracht met andere clubs, maar gaat ervan uit dat hij ook volgend seizoen bij Norwich City speelt. De Engelse club degradeerde afgelopen weekend uit de Premier League.

"Het is heel simpel: ik heb bij deze prachtige club een contract tot de zomer van 2022. Blijven zou beslist geen straf zijn", laat Krul weten aan De Telegraaf. Het doel van volgend seizoen in het Championship is duidelijk. "Zo snel mogelijk weer een stap omhoog."

De doelman, die vlak voor de corona-uitbraak werd opgenomen in de voorselectie van het Nederlands elftal, verlaat Norwich ook om persoonlijke redenen niet zomaar. "Ze hebben me na mijn zware kruisbandblessure vertrouwen geschonken en de kans gegeven om weer de oude Tim Krul te worden."

Krul voelt zich beter dan ooit. "Ik ben fitter dan fit en weet weer hoe belangrijk het is om gewoon elke week te keepen. Ik heb door mijn revalidatie een aantal jaren gemist. Ik ben 32, dus het klinkt misschien heel gek, maar ik heb het gevoel dat mijn beste jaren nog voor me liggen. Ik ben nog lang niet klaar."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws