'Zaakwaarnemer van Ajax-doelman Kotarski heeft contact met Lokomotiv Moskou'

'Zaakwaarnemer van Ajax-doelman Kotarski heeft contact met Lokomotiv Moskou'

Gepubliceerd: dinsdag 14 juli 2020 om 12:20di 14-07-2020 om 12:20

De naam van Dominik Kotarski is opgedoken in de Russische media. Lokomotiv Moskou heeft volgens Sport24 interesse in de twintigjarige sluitpost uit Kroatië.

Voor Kotarski lonkt Champions League-voetbal in Moskou: de kans is aanwezig dat de jeugdinternational van Kroatië, al dan niet tijdelijk, zijn carrière voortzetten bij de huidige nummer twee van de Premjer-Liga, klinkt het. Volgens de berichtgeving van Sport24 hebben de technische beleidsbepalers van Lokomotiv Moskou al contact met de zaakwaarnemer van Kotarski.

De in Zabok geboren doelman werd in 2018 overgenomen van Dinamo Zagreb en speelde sindsdien 47 keer voor Jong Ajax in de Keuken Kampioen Divisie. Volgens zijn zaakwaarnemer was Kotarski een kandidaat om eerste keeper van de hoofdmacht te worden, als Andre Onana zou vertrekken. Dit scenario is na de uitbraak van de coronacrisis echter een stuk minder waarschijnlijk geworden. Ajax wil de Kameroener zelfs een nieuw contract aanbieden én heeft Maarten Stekelenburg terug naar Amsterdam gehaald. Of Kotarski komend seizoen aan speeltijd toe kan komen in het eerste elftal, is dus nog maar zeer de vraag.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws