Comeback Veronica Inside lijkt uitgesloten: 'Oplossing: met zijn tweeën verder'

Comeback Veronica Inside lijkt uitgesloten: 'Oplossing: met zijn tweeën verder'

Gepubliceerd: donderdag 16 juli 2020 om 06:50do 16-07-2020 om 06:50

Laatste update: donderdag 16 juli 2020 om 06:51do 16-07-2020 om 06:51

De kans op een terugkeer van Veronica Inside op de Nederlandse televisie is klein. Tv-columniste Angela de Jong denkt dat er geen mogelijkheid meer is voor Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp om geloofwaardig terug te keren op televisie.

"Ik denk niet dat het een kwestie van vrede stichten is", begint De Jong in de AD Media Podcast. "De hele geloofwaardigheid is weg. We hebben natuurlijk niet alleen de aflevering gehad waarbij Wilfred opeens zijn eigen collega's min of meer voor schut zette. (...) Hoe wil je dan ooit nog aan die tafel, met die drie mannen, een beslissing van een andere zender of andere tv-ster belachelijk gaan maken?"

Het lijkt De Jong uitgesloten dat Genee ooit nog een programma gaat maken met Derksen en Van der Gijp. "Ik zou niet weten wat John de Mol kan doen om die drie weer in het oude gareel te krijgen. Een oplossing is denk ik met zijn tweeën verder, Gijp en Derksen. En dan kijken of er met een andere presentator een zelfde soort programma gecreëerd kan worden."

Derksen
Mediaverslaggever Dennis Jansen sprak over de kwestie met Derksen, die aangeeft dat een terugkeer niet tot de opties behoort. "Hij klonk wel anders dan twee weken geleden vond ik, maar hij gaat er nog steeds vanuit dat het niet meer doorgaat. Hij heeft ook benadrukt: ze willen niet door."

Toch denkt Gudo Tienhooven, collega van Jansen, dat John de Mol er alles aan gaat doen om de drie mannen weer bij elkaar aan tafel te krijgen. "Ik weet nou niet of De Mol het type is om de grote verzoener uit te gaan hangen, maar ik kan me wel voorstellen dat hij dit programma graag wil behouden. Ik weet zeker dat het meteen weer goed scoort wanneer het weer op de buis is. Ik blijf erin geloven dat het weer terugkeert, al is het na een radiostilte van een paar maanden."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Lees meer over: Eredivisie

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws