Van der Gijp uitgesproken over 'opgeblazen' Veronica Inside: 'Komt niet terug'

Van der Gijp uitgesproken over 'opgeblazen' Veronica Inside: 'Komt niet terug'

Gepubliceerd: woensdag 15 juli 2020 om 17:14wo 15-07-2020 om 17:14

René van der Gijp heeft benadrukt dat Veronica Inside na de veelbesproken rel van vorige maand niet meer terugkeert op televisie. Volgens de analist is het programma 'opgeblazen'.

"Johan (Derksen, red.) en ik hebben besloten dat we niet op dezelfde voet verder gaan. Daar blijf ik bij. Veronica Inside komt niet meer terug", vertelt Van der Gijp aan BuzzE. "Johan is er ook wel uit. In dezelfde setting doen we dit niet meer."

Dat wil niet zeggen dat het trio Wilfred Genee, Van der Gijp en Derksen definitief van de buis verdwijnt. "We hebben aan Talpa de mogelijkheid gegeven om na te denken over een andere opzet. Wilfred heeft ons misschien laten vallen maar hij heeft ook geen moord gepleegd. Laten we het even afwachten", stelt de oud-voetballer, die nog steeds open staat voor een dagelijks programma. "Maar de tijden van bandje, publiek, Danny Vera: dat is gewoon voorbij. Daar moet je gewoon een einde aan maken. Het programma zoals het was is opgeblazen. Dat moeten we ook niet meer willen."

"Het is gedoe man. Een grapje maken en het hele land is in rep en roep", vervolgt Van der Gijp. "Mensen die sponsors gaan bellen, mensen die in de war raken, mensen die je voor racist en homofoob uitmaken. Dan denk ik: joh, waar ben je toch mee bezig. Ik ben straks 60 jaar, ik ga daar niet meer aan meedoen. Johan en ik hebben geen één keer tegen elkaar gezegd: 'goh jammer hé'."

Van der Gijp denkt dat Talpa misschien wel blij is dat hij en Derksen hun contract hebben ingeleverd en ieder zes ton laten schieten. "We zitten tenslotte ook in coronatijd. Voor hetzelfde geld denkt John de Mol nu: daar ben ik mooi van afgekomen, van dat salaris."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Lees meer over: Eredivisie

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws