AZ wil niet verkopen aan concurrenten: 'Ze gaan PSV zeker niet sterker maken'

AZ wil niet verkopen aan concurrenten: 'Ze gaan PSV zeker niet sterker maken'

Gepubliceerd: donderdag 16 juli 2020 om 08:27do 16-07-2020 om 08:27

Laatste update: donderdag 16 juli 2020 om 09:02do 16-07-2020 om 09:02

AZ gaat volgend seizoen proberen om weer volop mee te spelen voor de Eredivisie-titel. Linksback Thomas Ouwejan werd vorig seizoen al in verband gebracht met onder meer PSV, maar een transfer lijkt niet voor de hand te liggen.

Dat stelt Mario Been aan tafel bij Voetbalpraat van FOX Sports. "Zou AZ mee willen werken? PSV is een concurrent. Ik spreek Robert (Eenhoorn, red) regelmatig: AZ heeft de zaakjes goed voor elkaar. Ze willen dit jaar gewoon weer honderd procent mee gaan doen om de titel. Ik denk, als ze deze selectie bij elkaar kunnen houden en één of twee échte versterkingen kunnen halen, dat ze daar ook zeker in mee gaan doen. Dan gaan ze zeker PSV niet sterker maken."

Been ziet dat het in Eindhoven vooralsnog erg rustig blijft. "PSV heeft nog niet veel gehaald, die hebben nog niets gedaan", stelt hij. Presentator Milan van Dongen stelt dat de nieuwe trainer, Roger Schmidt, zijn spelers eerst aan het werk wil zien voordat hij de transfermarkt op gaat. Eén ding lijkt wel zeker: Derrick Luckassen keert niet terug bij PSV. Hier is Hans Kraay Jr. het mee eens. "Hij is totaal ongeschikt voor PSV."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Heeft PSV Luckassen te weinig kansen gegeven?

Ja
50%
Nee
50%
(1982 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws