PSV maakt Luckassen-constructie officieel: huur- én contractverlenging

PSV maakt Luckassen-constructie officieel: huur- én contractverlenging

Gepubliceerd: dinsdag 14 juli 2020 om 10:01di 14-07-2020 om 10:01

Laatste update: dinsdag 14 juli 2020 om 10:11di 14-07-2020 om 10:11

Derrick Luckassen speelt ook komend seizoen voor Anderlecht. PSV heeft bevestigd dat de huurdeal én het contract van de verdediger verlengd zijn.

Luckassen staat nu tot medio 2023 onder contract bij PSV en is tot medio 2021 op huurbasis speler van Anderlecht. De verdediger speelde afgelopen seizoen ook al voor Paars-Wit en kwam in Brussel tot achttien competitieoptredens. Luckassen liet in een vroegtijdig stadium al weten niet meer voor PSV te willen spelen, maar de Eindhovenaren hebben het contract van de speler toch verlengd om zijn marktwaarde te behouden.

Bij Anderlecht is men blij langer over Luckassen te kunnen beschikken. "Derrick Luckassen heeft ons vorig seizoen zijn kwaliteiten en een prima mentaliteit laten zien", aldus hoofd recrutering Peter Verbeke. "Hij is nog maar 25 jaar, maar Derrick heeft toch al veel ervaring op het hoogste niveau. Een expertise die hij zonder twijfel zal gebruiken om onze jonge ploeg te begeleiden."

Luckassen werd drie jaar geleden door PSV overgenomen van AZ, maar werd na één seizoen al verhuurd aan Hertha BSC en komt sinds de zomer van 2019 dus uit voor Anderlecht.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws