Breaking news

LIVE: wéér geen Schuurs bij Ajax, Jörgensen krijgt voorkeur boven Pratto

'Het lijkt me duidelijk dat we minimaal vier echte versterkingen nodig hebben'

'Het lijkt me duidelijk dat we minimaal vier echte versterkingen nodig hebben'

Gepubliceerd: vrijdag 17 juli 2020 om 09:44vr 17-07-2020 om 09:44

Laatste update: vrijdag 17 juli 2020 om 09:46vr 17-07-2020 om 09:46

Het is bij Vitesse nog wachten op de eerste versterking. Thomas Letsch, de nieuwe trainer van de Arnhemse club, maakt zich geen zorgen. Wel hoopt hij op minimaal vier nieuwe spelers.

Vitesse wil meedoen in de strijd om Europees voetbal, maar heeft nog geen vervangers aangetrokken voor Bryan Linssen, Tim Matavz en Armando Obispo. "Het lijkt me duidelijk dat we minimaal vier nieuwe spelers nodig hebben die ook echt potentieel hebben", zegt Letsch tegen Omroep Gelderland.

"Het moet niet zijn om de groep op te vullen, maar echte versterkingen. Of ze dat in de praktijk dan ook echt zijn, weet je nooit van tevoren. Ik heb vertrouwen in onze technisch directeur Johannes Spors dat die spelers er ook gaan komen."

Danilho Doekhi en Matus Bero hebben in de eerste twee weken van de voorbereiding indruk gemaakt op Letsch. "Doekhi staat er vanaf de eerste training als een key player. Hij heeft vorig seizoen ook alles gespeeld en ik zie hem samen met Matus Bero als één van de belangrijkste spelers in deze selectie. Bero is ook echt aanwezig. Hij is on fire."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws