FOX komt met mooie primeur voor KKD-fans: 'Het best mogelijke alternatief'

FOX komt met mooie primeur voor KKD-fans: 'Het best mogelijke alternatief'

17-07-2020 11:24
47

Goed nieuws voor fans van clubs in de Keuken Kampioen Divisie: alle wedstrijden uit de eerste periode van het nieuwe seizoen zijn live te zien op FOX Sports. Dat is een primeur. Fans die door de coronamaatregelen hun club niet kunnen zien spelen kunnen zo toch meegenieten van de wedstrijd.

Dankzij een gezamenlijk initiatief van de zender, de clubs en hoofdsponsor Keuken Kampioen Divisie zijn alle duels live te volgen nu de stadions nog niet uitverkocht mogen worden. Dat valt te lezen op de website van FOX. In eerste instantie geldt dit alleen voor de eerste periode, maar het zou kunnen dat ook de tweede periode volledig live in beeld word gebracht.

Rob Labree, directeur programmering en productie van FOX Sports, wil met de supporters meedenken. "Uiteindelijk hopen wij natuurlijk net als iedereen dat het publiek dadelijk weer volledig welkom is op de tribunes. Maar zolang dat niet kan, gaan we onze uiterste best doen om voor alle supporters het best mogelijke alternatief te bieden. Laat het seizoen maar beginnen."