Flink wennen bij PSV: 'Maar speel hier nu dertien jaar, is niet meer dan normaal'

Flink wennen bij PSV: 'Maar speel hier nu dertien jaar, is niet meer dan normaal'

Gepubliceerd: vrijdag 17 juli 2020 om 20:05vr 17-07-2020 om 20:05

Laatste update: vrijdag 17 juli 2020 om 20:07vr 17-07-2020 om 20:07

Tijn Daverveld is blij met het vertrouwen van PSV. De verdediger verlengde vrijdag zijn contract in Eindhoven tot en met de zomer van 2022 en hoopt op een doorbraak in het eerste elftal.

"Het is heel speciaal, ik ben blij dat ik mijn contract bij PSV mocht verlengen", geeft Daverveld in een eerste reactie op het goede nieuws aan in gesprek met het clubkanaal. "Voor mij was het in het begin wennen, mensen in Eindhoven zeggen direct wat ze denken. Bij mij is dat eigenlijk helemaal niet zo. Maar ik speel hier nu dertien jaar, dus het is niet meer dan normaal."

"PSV heeft mij gemaakt zoals ik nu ben", vervolgt de verdediger. "Wat ik met voetbal bereikt heb, komt allemaal door PSV. Daar ben ik ze heel dankbaar voor." Daverveld is realistisch als hij het heeft over zijn toekomstplannen. "Ik moet sowieso nog de stap zetten naar het eerste elftal, maar het belangrijkste is dat ik mijn wedstrijden bij Jong PSV ga spelen. Hopelijk kan ik dan aansluiten bij het eerste elftal." Dat gaat hij waarschijnlijk doen op een andere positie dan vorig jaar. "Aankomend seizoen zal ik vooral centraal gaan spelen", sluit Daverveld af.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws